bryllup
skal dere gifte dere og planlegge den store dagen?
hva med litt hjelp fra oss?
vi har i mange år vært med å stelle i stand ulike bryllup hvor vi står for maten, hovmester, servitører og bartender.
interessert i å slappe av på dagen deres?
kontakt oss på tlf: 94986890 eller bestilling@havnechefen så skreddersyr vi en meny til dere.
TAPAS
- KJØTTBOLLER I SALSA
- MARINERT KYLLING
- FYLT SVINENAKKE
- GRATINERT FYLT SOPP
- BACONRULLEDE DADLER
- OST OG SPEKEMAT
- SALTBAKTE POTETER
- MARINERTE SCAMPI
- SALAT
- PASTASALAT
- FOCCACIA OG AIOLI
399,- PR PERS
gluten,melk,soya,skalldyr,sesam,sennep,egg,selleri
fylt svinenakke
- langtids stekt svinenakke fylt med sopp, paprika, vårløk, hvitløk og bacon.
- bakte rotgrønnsaker
- fløtesaus
- potetmos med vårløk og bacon
275,- pr pers
melk, soya, sennep, Selleri
kremet breiflabb
- bakt breiflabb i fløtesaus
- bakte grønnsaker
- råstekte poteter
299,- pr pers
melk, soya, skalldyr, bløtdyr, sennep, selleri
KOLDTBORD
- røykt laks med eggerøre
- svinestek med surkål
- roastbeef med remulade
- reker og egg
- karbonadekaker med løk
- leverpostei med sopp og bacon
- salat med fetaost
- potetsalat
- FOCCACIA OG AIOLI
399,- PR PERS
gluten, melk, soya, skalldyr, sesam, sennep, egg
skalldyrssuppe
- Herlig kremet skalldyrsuppe med reker, vårløk og blåskjell
- foccacia og aioli
250,- pr pers
gluten, melk, selleri, sennep, egg, skalldyr, bløtdyr
lapskaus
- serveres med brød og smør
150,- pr pers
gluten, melk, selleri, sennep
HJORTEGRYTE
- KREMET HJORTEGRYTE
- BAKTE ROTGRØNNSAKER
- POTETSTAPPE MED VÅRLØK OG BACON
- RØRTE TYTTEBÆR
295,- PR PERS
melk, soya, selleri, SENNEP
kyllinggryte
- kremet kyllinggryte
- velg mellom ris eller potetstappe
275,- pr pers
melk, soya, sesam, sennep, selleri
gluten, melk, selleri, soya, sennep
biffgryte
- kremet biffgryte av storfe
- bakte rotgrønnsaker
- råstekte poteter
- foccacia og aioli (+35,- pr pers)
295,- pr pers
Julebord
fra NOVEMBER TIL UT ÅRET, leverer vi også julemat som catering. ta valget mellom vårt eget pinnekjøtt, langtidsstekt svineribbe med tilbehør, eller man kan velge en kombinasjon med begge deler + riskrem eller karamellpudding til dessert
499,- pr pers
Peter moesgård (Peterkokk)
Tlf: 94986890
kristin moesgård
Tlf: 98286059